понедељак, 27. март 2017.

Bake up festival Delta SityDelta City  je 25. i 26. marta bio domaćin trećeg po redu BAKE UP festivala, gde se beogradskoj publici predstavili  proizvođači finog hleba, peciva i kolača. Program i besplatne degustacije se takodje odvijao tokom cele subote i nedelje.
Besplatne degustacije pekarskih majstorija jesu jedan od najatraktivnijih segmenata BAKE UP-a i biće organizovane tokom oba dana, od strane učesnika festivala, kako bi što veći broj ljudi mogao da oseti čaroliju finih peciva. Svi posetioci moći će da probaju proizvode Maxi pekare tokom oba dana Bake up show-a, a takodje I da ih kombinuju uz kvalitetne Dukat jogurte I mlečne proizvode.
Izlagački deo je upotpunjen izložbom pekarskih kolača i slatkiša, koja će takodje biti praćena degustacijama, a Doncafe nam pokazati koje vrste kafe idu uz koja peciva i kolače. Ja sam ovaj festival posetila u nedelju sa svojim deckom, uzivali smo i posle manifestacije smo malo prosetali i slikali se.2 коментара:

  1. Blog je jako inspirativan i pun predivnih kreativnih fotografija, te mi se veoma dopada. Zapratila sam te, uzvrati ako želiš Magični Svet Lepote

    ОдговориИзбриши