понедељак, 27. фебруар 2017.

Sajam turizma
Proleće se već oseća u vazduhu, a mart samo što nije. To će vam reći da da je idealno vreme za planiranje vašeg prolećnog putovanja. Zaljubjenici u putovanja svake godine željno iščekuju ovaj sajam kako bi u velikom izboru turističkih ponuda mogli da odaberu onu najbolju za njih. 
Medjunarodni turizm je vodeća turistička sajamska manifestacija u Srbiji i regonu i jedna od pet najposećenijih priredbi na Beogradskom sajmu. Na sajmu učestvuju najveće domaće i brojne međunarodne organizacije i agencije.
Sajam turizma je i mesto održavanja izuzetno bogatog pratećeg programa koji je otvoren za izlagače, poslovnu i široku publiku.

U okviru sajma turizma održava se i Sajam hotelske i restoranske opreme (HORECA), a u istom terminu je i sajam vina (BeoWine Fair). Kao i svake godine na osmom Sajmu vina BeoWine Challenge Cup.
Pobednik belih vina sa 89,80 bodova za šampionsko vino proglašen je "Traminak", ledena berba iz 2012.godine.
Zatim u kategoriji crvenih vina sa osvojenih 91,50 bodova zauzelo je vino Picconero intalijanske vinarije Tolani Societa Argicola Srl iz 2011.godine.
Među roze i penušavim binima nosilac zlatne medalje je "Martina Biagi" 2009. godina, od italijanskog proizvođača S.A.F. Biagi sa osvojenih 86 bodova.


Ove godine nisam mogla da odem na sajam, ali sam pokusala da vam docaram bar delic atmosfere.

Нема коментара:

Постави коментар